Heinz: Инстаграм постове, които може да изядете?

Ако сте фен на тенденцията с постове за храна в Instagram, Вие знаете колко изкусително може да бъде, просто един кратък поглед на нечие story и лигите Ви да потекат при вида на изкусителни, гурме храни, които не може да имате в точно този момент.

Така в Бразилия, рекламния екип на Хайнц се възползва от това, като позволи на потребителите на Instagram действително да ядат вкусните неща за хранене, които заливат инстаграма на множество хедонисти.

Това е страхотна игра със социалната мрежа от Heinz, които стартираха кампания, наречена „Irresistible Posts“ в Сао Пауло, която използва геолокация, насочена към местните потребители, които гледат истории в Instagram около обяд, и сервира вкусни бургери, направени от главния готвач Santi Roig от Underdog Ресторант Meat & Beers.

Уловът е, че за харесалите този пост, продължавайки нагоре в feed-а, се дава възможността да поръчат съдържанието на постта, което Хайнц доставя в персонализирана кутия.

„Решихме да превърнем желанието на хората в реалност“, обяснява директорът на маркетинга на Heinz Изабела Рицо. ”Неустоимите постове вдъхновяват начина, по който хората консумират съдържанието им: като го ядат с Хайнц ..“

Страхотна работа от екипажа в агенцията „Африка“ и екипа на Facebook Creative Shop.